Korrespondance - sagsnummer: JAAS17211910

Støtte til haj-opdrætningsanlæg i Limfjorden

Fra:
Direktør Roy Scheider
Dato:28-03-2006 11:02
Emne:Tilslutning af nyt opdrætsanlæg - Killer Shark Production inc.

Killer Shark Production inc. anmoder hermed om tilslutning af et projekteret opdrætsanlæg i Limfjorden. Der skal bruges forholdsvis store mængder energi af sikkerhedshensyn ved produktionen.

 

Killershark Production inc. er en multinational virksomhed, der producerer genetisk modificerede dræberhajer med en vægt på 1,5 - 2 ton pr. individ. Hajerne opdrættes i bionedbrydelige bure fremstillet af stivelse og der er således tale om en meget miljøvenlig produktion.

Desuden har produktionen en samfundsmæssig gevinst, da anlægget forventes drevet af kontanthjælpsmodtagere. Der planlægges forskellige underholdningsevents, f.eks. konkurrencen - hvor hurtigt kan du svømme? - fodring med heste - eller fang din egen dræberhaj!


Svar:

Kære hr. Scheider,

 

Tak for Deres henvendelse og for Deres interesse for Jydsk Atomkraft A/S' produkter.

Deres projekt lyder i høj grad interessant, og vi har især hæftet os ved, at der er tale om et projekt, som både er miljøvenligt, udviser social ansvarlighed og er underholdende.
Derfor har Jydsk Atomkraft A/S besluttet at donere den nødvendige energi helt gratis!

 

I Jydsk Atomkraft A/S mener vi, at vi har et ansvar for lokalsamfundet i Jylland, og vi vil gerne være med til at støtte initiativer, der som Deres gavner både miljøet og samfundet og samtidig er morsomt.

 

 

På vegne af Jydsk Atomkraft A/S,

 

Jens W. Johannsen
Konsulent, PR-afdelingen


Tilbage